Chanel

Chanel werd 28 en 29 september op de dubbele Dogshow in Maastricht twee keer beste baby. Op zaterdag werd ze…

Jill

Jill 2e beste baby

Kennel: Of Golden Nature

1Wij zijn een kennel in het zuiden van Limburg. Onze liefde voor de golden retriever heeft ons doen besluiten een kennel te starten "Of golden nature". Letterlijk met een gouden karakter. Vanaf het begin heeft ons dit ras steeds aangesproken door het karakter. De golden retriever een hond die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. De 'will to please' is bij dit ras kenmerkend.

De honden groeien bij ons op in de huiselijke sfeer, tot dat ze aan een nieuw baasje worden toevertrouwd. U kunt ons ook geregeld vinden op nationale of internationale hondenshows, want naast een gouden karakter en gezondheid vinden we het behouden van de rasstandaard belangrijk.

Onze Kennel is officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer. We zijn lid van de golden retriever club Nederland (GRCN) en golden retriever club in België (GRCB). Wij fokken golden retrievers volgens de eisen van de rasvereniging. De goldens waarmee we fokken voldoen aan alle strenge gezondheids eisen voor heupen, ellebogen en ogen.

Of Golden Nature

Jolanda & Roger Kremer
Op der welsch 2a
6286 CJ Nijswiller (Limburg)
tel: 043 851 44 11
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse in een pup uit één van onze toekomstige nesten of vragen, neem gerust contact met ons op.

Facebook